Ga naar de inhoud

Thuisbatterijen informatieavond: 16 juli 2024

Kom naar de gratis thuisbatterijen informatieavond

Leer alles over thuisbatterijen, zonne-energie en hoe jij hier optimaal van kunt profiteren.

De zon blijft dezelfde, maar tijden veranderen. Zonne-energie heeft de elektriciteitsmarkt veranderd. Steeds vaker wordt er meer zonnestroom opgewekt dan we nodig hebben. Het stroomnet loopt hierdoor vol en zonnepanelen schakelen uit. Met een thuisbatterij kan die energie worden opgeslagen en op een later moment worden gebruikt. Je kunt zelfs de thuisbatterij inzetten om onbalans op het net op te lossen. Zo haal je het beste uit de zon. En uit je thuisbatterij.

Maar hoe groot is dan zo’n batterij? Hoe zit dat met dynamische energiecontracten en onbalans? Wat als je alleen zonnestroom wilt opslaan? Hoe zit het met terugverdientijden? En hoe past een batterij in jouw persoonlijke situatie? 

  • De informatieavond is geheel gratis
  • Deze vindt plaats op dinsdag 16 juli 2024
  • Je bent welkom vanaf 19.00, het duurt tot 21.00
  • Adres: Hogeweyselaan 145, 1382 JK, Weesp
Categorieën: Nieuws